Champagnelunch med Louis Roderer

Foto Ida Arvebro

Hej!

I onsdags förra veckan var jag på den godaste och lyxigaste champagnelunchen med Louis Roderer, ett av världens finaste och äldsta champagnehus. Vi var en liten skara som var inbjudna till det mest coola och inspirerade vinstället du kan tänka dig, Magnusson Fine Wine på Grevgatan i Stockholm. In och läs mer om det bums, klicka här!

Menyn och de fem olika champagnerna vi fick prova till var helt fantastiska!

Johan Magnusson himself och Charlotte Bengtsson från Vinunic som berättade om de champagner vi provade och massor av annan spännade historia och information om Louis Roderer.

Ostron med klassiska tillbehör…

Skagenröra på smörstekt toast…

Hummersoppa (godaste jag smakat) med oststång…

Alltså dessa champagner, magiska!

Skål!

En magisk lunch måste ju avslutas med en minst lika magisk dessert.

Fångad mitt i dessertselfien!

Skulle lätt kunna göra om det här varje onsdag…

Tack alla inblandade för en underbar och inspirerande lunch!

Läs om vår kommentarspolicy